SKU: GR0672

Koop hier het nieuwste Bayern München trainingssweater voor volwassenen. Deze bordeaux rode  Bayern München trainingstrui 2021-2022 kan je kopen in de maten  S, M, L, XL, XXL en XXXL. Deze training top wordt door de spelers gedragen tijdens trainingen en de warming-up ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende 2021-2022. Deze sweater is onderdeel van het grijze Bayern München trainingspak 2021-2022.

De Bayern München training top 2021-2022 is geheel donker rood en wordt gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. Deze rits kan verborgen worden onder een speciaal vlak. De mouwen bevatten duimgaten, waardoor de top nog strakker om het lichaam valt als je deze aan hebt. Deze mouwen hebben namelijk de fit van een handschoen. Bovendien betreffen de mouwen raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en schouders en bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam. De trainingstrui is dit jaar ook uitgerust met een extra laagje. Dit laagje bestaat uit ripstopmateriaal, welke wind en regen perfect buiten de trui houdt.  Op de borst van deze training top prijken de logo's van Bayern München en adidas in het rood. De drie strepen van adidas staan dit jaar op de schouders en mouwen in het rood. Ter hoogte van het midden van de mouwen vervagen de adidas strepen. De achterkant van deze training top is iets langer. Deze Bayern München sweater bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze trainingssweater wordt onder andere gedragen door sterren als Lewandowski, Müller, Alaba, Neuer, Sané, Kimmich, Davies, Coman, Hernandez en andere sterspelers.

Wil jij net als de spelers van Bayern München schitteren in deze nieuwe top voor 2021-2022, klik dan op de buttons om deze te kopen. 

Koop deze producten